понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Математика - це цікаво, легко, захоплююче


     Якщо ти не вважаєш математику цікавою, легкою, захоплюючою наукою, то тобі варто зареєструватися на МАТЕМАТИКА. ВЧИ. ЮА.
       Якщо ж для тебе математика - захоплююча, цікава наука, то ти або вроджений математик,  або вже зареєстрований на згаданому сайті.
        У минулому навчальному році більшість учнів з першого по шостий клас нашого  Пологівського НВК із захопленням розв "язували   цікаві динамічні завдання, запропоновані їм на ВЧИ. ЮА. Ті ж, хто 100- відсотково справилися із тестами, були відзначені дипломами сайту та нагороджені оригінальними подарунками, наданими спонсором Чередниченком  О.С.
Серед них: Переносов Олександр (6 клас), Хуторська Єлизавета (1 клас), Камзьол Артем (1клас) та інші.


                                                       
                                                   ДОВІДКА - ІНФОРМАЦІЯ ПРО  САЙТ

       Математика — це просто з Vchy.com.ua! Ми допоможемо зробити домашнє навчання, підготовку до школи захоплюючою грою, зацікавити дитину світом цифр, навчимо вирішувати розвиваючі приклади і задачі.
       Математичні ігри для дітей та батьків розподілені по розділах - від простих до більш складних. Завдання з рухомими фігурками утримають увагу маленького і старшого учня, не дадуть занудьгувати і відволіктися, а підказки допоможуть знайти правильне рішення.
        Послідовно проходячи кожен рівень, дитина нічого не упустить, засвоїть нові знання і навчиться їх застосовувати.
Для домашнього навчання малюків радимо почати з простих чисел і лічби, додавання і віднімання підійдуть першокласникам, котрі засумували на уроках і для доповнення шкільної програми.\
        Для учнів середньої ланки школи - завдання відповідно їх шкільної програми.
        Перевірити себе можуть і батьки— проходьте тести з математики онлайн разом з дітьми.
        Багато  наших школярів уже зареєструвалися та почали роботу на ВЧИ. ЮА.  і в цьому навчальному році. Серед цьогорічних лідерів: Примак Богдан та Слухай Костянтин ( 5 клас), Іллічова Єлизавета (4 клас), Мустафаєв Руслан (3 клас).            Запрошую і решту учнів приєднатися до змістовного інтелектуального тренінгу! 
        Це того варте!

Немає коментарів:

Дописати коментар